Benefietdiner

Op zaterdag 10 februari 2018 organiseert de Ronde Tafel 63 Gorinchem een benefietdiner voor Make-A-Wish. Koop nu uw kaarten!

Doel

Het goede doel: Make-A-Wish

Make-A-Wish Nederland vervult sinds 1989 de liefste wensen van kinderen en jongeren van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Dat doet Make-A-Wish Nederland niet voor niets. In al die jaren is gebleken dat voor het wenskind en zijn/haar familie een wensvervulling onvergetelijk is. Het laat het kind weer gewoon kind zijn in plaats van patiënt en maakt het hele gezin sterker voor hun toekomst. De afgelopen jaren heeft Make-A-Wish Nederland al vele duizenden wensen vervuld en daarmee de eigen kracht van deze kinderen en jongeren aangewakkerd. Niet de ziekte, maar het kind en/of de jongere zelf staat centraal en dat maakt de wens tot een unieke beleving.

Diner

Het veilingdiner

Met trots presenteren we u het exclusieve menu de chef-kok van Golfclub The Dutch, Gerrit Greveling.

Graved lax met eidooier crème , avocado, radijs, en rode biet
***
Schol met coquille farce en herfst truffel
***
Gegrilde runderlende met knol, wortel en Parmezaan ravioli
***
Zacht gegaarde kalfswang met rodewijnjus en paling
***
Witte chocolade met koffie en passievrucht

Tijdens het Benefietdiner zal wederom een aantal zeer bijzondere items ter veiling worden aangeboden. Denk hierbij aan een geheel verzorgde bierproeverij of een uitgebreide lunch. Onze veilingmeester zal wederom zijn best doen zoveel mogelijk geld uit uw zakken te kloppen voor het goede doel!

Loterij

Loterij

Dit jaar is er iets nieuws! Van voorgaande jaren is het ons opgevallen dat niet iedereen mee kan of wil bieden. We koesteren onze vaste bieders, maar we willen ook de betrokkenheid van onze overige gasten vergroten. Dit willen we doen door een laagdrempelige loterij. U kunt bij het bestellen van de benefietkaarten extra loten kopen en op de avond zelf.

Op de avond zelf dingt u met de loterij mee naar mooie prijzen.

Er is 1 oktober, 1 november en 1 december een extra early bird loterijtrekking. De verkochtte loten dienen mee aan een trekking met kleine prijsjes. Het doel van deze early bird loterij is dat u zo snel mogelijk uw kaarten besteld. Immers hoe eerder u de kaarten koopt, hoe vaker u mee doet aan deze extra early bird loterijtrekking!

Locatie

De Locatie – The Dutch

Het Benefietdiner vindt dit jaar plaats in het Clan Restaurant van Golfbaan The Dutch in Spijk. Toegang tot The Dutch is door het jaar heen exclusief voor leden van The Dutch en hun gasten; het diner biedt een unieke mogelijkheid om eens binnen te kijken. De baan in de gemeente Lingewaal was kandidaat voor de organisatie van de Ryder Cup van 2018 en geldt als zeer uitdagend voor golfprofessionals. De Dutch behoort sinds de opening van de baan in 2011 tot de beste tien golfbanen van Nederland. Veel lof is er vooral voor de greens, met veel hoogteverschillen en het hele jaar door snelheden tussen 10 en 12,5 op de stimpmeter. Verder kenmerkt de baan bij Gorinchem zich door veeleisende holes en een zeer goed onderhoud.

Sponsoring

Sponsorpakketten

Maak er een gezellig bedrijfsuitje van! En nodig uw beste medewerker of goede klant uit voor het benefietdiner in een schitterende ambiance! Er zijn twee sponsorpakketen:
+ Highland 350 Eur (2 personen + 10 loten )
+ Balmoral 550 Eur (4 personen + 20 loten)

Bij aanschaf van een sponsorpakket krijgt u uw logo op alle mogelijke uitingen (als u dat wenst).

Koop kaarten

Koop kaarten

Naam *

Bedrijfsnaam

Adres *

Postcode *

Plaatsnaam *

Email adres *

Couverts *: (couvertprijs is € 85 + € 10 aan loten)

Bij ieder couvert koopt u automatisch 5 loten waarmee u kans maakt op fantastische prijzen. U kunt uiteraard ook loten bijbestellen.

Extra loten: Loten?

Wilt u in uw eigen auto worden thuisgebracht door één van onze chauffeurs?

Facturatie voorkeur:

Direct (u ontvangt de factuur na uw bestelling)Achteraf (u ontvangt de factuur na het diner)

Eventuele vragen/opmerkingen/dieetwensen:

Commissie

De Commissie

Het Benefietdiner wordt georganiseerd door Onno Dokman, Chris Cornelissen, Matthijs Bakker & Marinus Aalberts (voorzitter)

Het Benefietdiner 2018 wordt gesponsord door: